top of page

Bag om Colorfully World

IMG_20181110_132430.jpg

Bag om Colorfully World Arttby Chèrie, finder I mig, Chèrie Kaas

Jeg elsker farver, deres sammenspil og den måde de kan give liv og glæde, både i naturen men også i vores hjem, i indretningen, vores tøj, og i vores mad.

Farver kan bruges på så mange måder, og hver eneste dag lader jeg mig inspirerre, og vækkes af de mange skønne farver der omgiver mig.

Jeg har siden barnsben malet og tegnet, og min store drømme var at lave tegneserie.

Tegnesereie som skulle handle og smukke Feer, Alfer der levede i træerne, Nisser som holde til i skoven, dyr der kunne snakke og blomster der kunne snakke og holde fest om natten i månelysets skær.

I de unge teenagterår tegnede jeg mange billeder om kærlighed, både den lykkelige forelskelse, og den ulykkelige med tabte drømme. Jeg kørte på knallert som mange andre, og havde cowboyjakke på med mit eget malet motiv på ryggen.

Om jeg har været barn eller nu som voksen, har jeg altid haft et billede eller tegning hængende på væggen, som jeg selv har krereret. Og nu ved jeg, at det ikke kun er en fritids interesse, når tiden lige viser sig, i det travle liv, i en børne famile.

 

Det er min passion, jeg elsker det og nyder det fuldt ud. Jeg er dybt taknemmelig, og så glad for, at jeg kan glæde ande med mine billeder.

Den første engel som kom i ramme, var i år 2000 og i forbindelse med, at jeg som nyuddannet feng shui konsulent, mangled et billede af en guide.

Jeg fandt ikke noget der talte til mig, og så gik selv igan. Det er sidenhen blevet til mange engle, og mange andre fantastiske skabninger.

Som mange andre, blev min fritids interesse lagt på hylden, da vi fik børn. Efterfølgende var det som om alt handlede om tøjvask, madpakker, arbejde, rengøring, osv. Når jeg så havde fri, brugte jeg min tid sammen med min dejlige mand og vores 2 skønne børn. I mange mange år, malede jeg slet ikke, men jeg savnede det.

I år 2016 stoppede mit hektiske liv bradt op. Jeg gik ned med stress, på en så volsom måde, at jeg ikke kunne komme tilbage, til min stilling som butikschef. Fra at leve et liv i overhalings banen, havnede jeg i hukommelses tab, koncentrations besvær, lyd følsomhed, udkørt efter 1 time, mystiske smerter som jeg aldrig har haft før.

Først nu i år 2019, er jeg klar til at komme videre. Det har været en lang vej, men meget lærerigt.

Min psykolog bad mig om at male, hvordan det så ud, at gå ned med stress, og efterfølgende, male det liv jeg ønskede mig, jeg skulle finde mine farver frem igen.

Jeg fandt ro i naturen, ro til at stilne tankerne, og nød specielt meget skoven, vores haven og drivhus

I love the colors, and the way we can joy them in our life

IMG_20180812_135321.jpg

I dreamed about fairies, and beautiful flowers dancing ind the light from the full moon

IMG_20190131_065228_redigerede_edited.jp

The first angel

is defintely not

the last one.

New angels are still on their way

IMG_20180606_123546_redigerede.jpg
IMG_20190228_104826_edited.png
bottom of page